• COVID-19 OBAVIJEST

   

  Poštovani roditelji,

   

  Nadamo se da ste svi dobro i da ste zdravi. Primili smo veliki broj Vaših poruka potpore, hvala Vam na tome. Samo uz Vas i uz Vašu podršku možemo dalje, solidarno svi zajedno.

  Naše odgojiteljice vrijedno rade i dijele sadržaje na našoj Facebook stranici, hvala onima koji su aktivno uključeni uz poticaj ostalima da se pridruže!

   

  Od 1.travnja 2020.do ponovne uspostave rada Dječji vrtić FrFi neće izdavati račune. Svakog od nas osobno pogodila je ova kriza i svjesna sam da samo solidarno, zajedničkim snagamo možemo održati rad našeg vrtića. Nadamo se podršci Grada Zagreba barem u smislu minimalnog 40% iznosa kako bismo pokrili troškove zakupa, režijskih troškova i računa koji pristižu bez obzira na obustavu rada. Vladi Republike Hrvatske zahvaljujemo što imamo obećanje preuzimanja troška minimalnih plaća na sebe u obliku potpora HZZ-a.

   

  Roditelje koje nisu podmirili dugovanja za ožujak molimo da to učine čim je prije moguće obzirom da je Vrtić redovno u tom periodu radio i da su djeca bila dva, neka i tri tjedna. Velika je većina ožujak uplatila i na tome veliko hvala. Kako od Grada još nemamo potporu bitne su nam Vaše uplate radi isplate naših plaća.

   

  Navodno u sljedeća dva do tri tjedna ulazimo u vrhunac borbe protiv COVID-19 virusa. Ipak, zatreba li Vam smještaj djeteta molim javite se svojim odgojiteljima kako bismo napravili raspored dežurstava. Ukoliko imate ikakvu mogućnost, sugeriramo da ostavite djecu doma jer jedino će tako ova nestvarna situacija u kojoj se po prvi puta svi nalazimo brže proći.

   

  Od srca svima želim da iz ove borbe protiv nevidljivog neprijatelja izađemo pobjednici, neokrznuti i hrabriji, svjesni onog najbitnijeg, obitelji…

   

  Zrinka Junaković

Odluka o obustavi redovitog rada Dječjeg vrtića FrFi sukladno Odluci vezanoj uz obustavu redovitog rada dječjih vrtića kojima je osnivač Grad ZagrebRELAKSACIJA MJERA USLIJED PANDEMIJE COVID-19