• Željeli bismo vam predstaviti našu kolegicu, pedagoginju Doru.

  S Dorom možda ne komunicirate na dnevnoj bazi kao s odgojiteljicama svoje djece no svakako je vrijedno predstaviti našu odlučnu i čvrstu no istovremeno toplu i brižnu pedagoginju.

  Dora Bassi rođena je Riječanka te je u Zagreb došla studirati.
  Završila je pedagogiju i fonetiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i time stekla titule magistra pedagogije i magistra edukacije fonetičar rehabilitator.

  Stručno osposobljavanje odradila je u Dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG i nakon toga započela raditi u u Dječjem vrtiću FrFi.

  Osim posla stručnog suradnika pedagoga,  ostalo vrijeme provodi na bazenu te radi i kao pomoćna trenerica i voditeljica ekipe plivanja perajama.

  Dora je profesionalna je sportašica i dugogodišnja članica reprezentacije Hrvatske u plivanju perajama te je državna prvakinja i vlasnica 14 državnih rekorda.

  Izvan Hrvatske osvojila je nekoliko zlatnih, srebrnih i brončanih medalja na Svjetskim kupovima te je aktualna viceprvakinja Europe kao i Mediterana.

  Ponosni smo što je Dora članica našeg tima!

Žirafice- zidna slagarica zec, imenovanje i prepoznavanje dijelova tijela te pravilno slaganje dijelova na odgovarajuće mjesto; poticanje na suradnju i strpljenjeKada se srcem gleda, srcem se i radi…hvala Vam poštovana mama Mirna što nam dajete vjetar u leđa